Compagnie Het Zoute
NOG 1 APPARTEMENT TE KOOP
   

CADZAND-BAD, EEN APART STUKJE ZEELAND

Cadzand-Bad is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen en omgeven door duinen en overvloedig groen. Het brede zandstrand behoort tot één van de mooiste van Nederland. In Cadzand-Bad wachten u tal van activiteiten: fietsen, wandelen, kitesurfen, zeilen of catamaran varen, een terrasje doen, lekker luieren op het strand, ...

Cadzand-Bad is natuurlijk, stijlvol, rustig en gezellig. Geen jachtige sfeer of opgeklopte toestanden. Ideaal om te genieten met het hele gezin!

Voor fijnproevers zijn er de Zeeuwse specialiteiten. Iedereen kent de Zeeuwse mosselen, maar er is zoveel meer te ontdekken. Oesters, de zoetekauwer, de bolus of Oosterscheldekreeften bijvoorbeeld. In en rond Cadzand-Bad is het alvast niet moeilijk een eetplek te vinden, want de Zwinregio staat bekend als het walhalla van de gastronomie.

U geniet graag van een aperitief met zonsondergang, dat kan! Op het strand vindt u meerdere strandpaviljoens waar ze u graag een natje en een droogje serveren met de typische Zeeuws-Vlaamse glimlach.

Cadzand-Bad is bekend om haar bezienswaardigheden zoals “Het Zwin” en “De Verdronken Zwarte Polder”, dus zeker niet vergeten te bezoeken.

Zin in een vleugje cultuur? Historische steden zoals Middelburg, Gent of Brugge zijn makkelijk bereikbaar.

Ook om te shoppen hoeft u helemaal niet ver te gaan, want Cadzand-Bad heeft een eigen commercieel centrum en ook Sluis en Knokke-Heist zijn vlakbij.