Compagnie Het Zoute
   

STRANDHOTEL – PURE C

De ontwikkeling van Strandresidentie gaat gepaard met een uitbreiding en vernieuwing van het bestaande Strandhotel.

In 2009 besloten de familie Gorthmanns als eigenaar van het hotel, en Compagnie Het Zoute als ontwikkelaar samen de schouders te zetten onder de ontwikkeling van dit schitterende project.

Het huidige viersterrenhotel dat ook het sterrenrestaurant Pure C van topchefs Sergio Herman en Syrco Bakker herbergt, wordt volledig vernieuwd en krijgt straks 70 kamers. Naast een complete restyling zal het Strandhotel over heel wat extra faciliteiten beschikken met onder meer een fitness, een uitgebreid wellness- en saunalandschap, zwembad, lifestyle-shop, vergaderaccommodaties, moderne lobby, luxe ontbijtconcept,...

De strand- en culinaire beleving blijven centraal staan maar worden in het nieuwe concept van Strandhotel nog meer benadrukt. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met Sergio Herman, Arcas architecten en Piet Boon Studio. Naast de gastronomische troeven zal het vernieuwde Strandhotel haar gasten ook schitterende wellness- en vergaderfaciliteiten kunnen aanbieden.

Tijdens de werkzaamheden blijven het Strandhotel en Pure C gewoon geopend. Er worden speciale hotelprijzen gehanteerd van maandag tot en met donderdag. Gedurende het weekend wordt er weinig tot geen overlast verwacht. De bouwactiviteit zal overigens te volgen zijn via de webcam op de website van het hotel.

Alle informatie over zowel het hotel als het restaurant, kan u terugvinden op onderstaande websites.